Her har dere oppskriften på sukkerfri, glutenfri og hvetefri brownies. Skulle ønske den ble litt mer seig, men det skal sies at jeg bare smakte helt i kanten og at den kanskje er litt seigere i midten. Krysser fingrene for det, for jeg skal nemlig bringe den med meg på grillparty i morgen!
DU TRENGER:
1/2 boks kesam original (150 gram)
1 egg
2 eggehvitte
100 gram sukrin
20 gram sjokoladeprotein
40 gram mandelmel
1 ts bakepulver
2 ss 100% kakaopulver
20 gram fiberfin (Hi maiz)
100 gram sukkerfri mørk sjokolade. (Jeg brukte sjokolade fra Sukkerfritt som jeg kjøpte på Rema 1000)
-Bland mandelmel, sjokoladeprotein, bakepulver, firberfin (hi-maiz) og kakaopulveret sammen.
- Smelt sjokoladen over vannbad.
- Pisk egg, eggehvitte og sukrin til en stiv eggedosis.
- Sjokoladen og eggedosisen er blandet sammen.
- Bland det tørre i det våte og rør til en jevn masse.
- Smøres utover en langpanne (20x30) kledd med bakepapir.
Dere får en oppdatering om det senere. Ha en god kveld!
REDIGERT: Min kake ble knusktørr og smakte rett og slett forferdelig. Det har nok noe med steketiden å gjøre. Anbefaler alle å begynner å kikke etter kaka etter 25 - 30 minutter.
-Marte Kristina
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar